Szórakozás

Valóra vált az X-Faktor dívájának álma

Muri Enikő a népszerű tehetségkutató második szériájának legjobb női énekese.

Már csak öten voltak versenyben az RTL Klub X-Faktor című show-műsorának szombati adásában. A tehetségkutató színpadától azonban valakinek most is el kellett búcsúzni, aki ezúttal a bájos fiatal tehetség, Kováts Vera volt. A 16 éves lány kiesése egyúttal azt is jelenti, hogy a 2011-es széria legjobb női hangja, azaz Janicsák Veca utódja, Muri Enikő lett. A 21 éves énekesnő ráadásul úgy jutott a legjobb négy közé, hogy eddig még egyszer sem kellett párbajoznia.

„Életemben nem gondoltam volna, hogy idáig eljutok, és akár én lehetek a legjobb női hang. Még fel sem fogtam igazán. Ez egy óriási dolog. Emlékszem, mikor tavaly néztem a műsort, és láttam, hogy Veca lett a legjobb énekesnő, nagyon büszke voltam rá, és arra gondoltam: de jó lenne majd egyszer nekem is ott állni nyertesként. Úgy érzem, lassan most már tényleg kezdenek valóra válni az álmaim, és ez egy kicsit ijesztő” – mondta portálunknak Nagy Feró mentoráltja, aki bízik abban, hogy egy kis ideig még meg tudja őrizni „párbajszüzességét”, és ott lesz december végén az X-Faktor képzeletbeli dobogóján.



Muri Enikőnek ráadásul nemcsak a zenei karrierje, magánélete is a legjobb úton halad. Bár a Vasas labdarúgójával továbbra is csak barátok, szinte minden nap beszélnek telefonon, és bármiben számíthat a sármos fiatalemberre.

„Nem vagyunk szerelmespár. Két nagyon jó barát vagyunk, akik nagyon fontosak egymás számára. Ami köztünk van, egy nagyon szép barátság, olyan mintha egy testvéri kapcsolat lenne. Nem mondom azt, hogy ebből ne alakulhatna bármi is, de jelenleg nincs több köztünk. Artúr gyakorlatilag most az a férfi az életemben, akire úgy támaszkodhatom, mint egy mankóra” – mesélte a Hír24-nek énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik