Szórakozás

Botrány az X-Faktor sztárjának családjában – Kitálal híres apjáról

A fiatalabbik Bodnár Attila úgy döntött, nem hallgat tovább. A Hír24-nek elmondta, négy hónappal ezelőtt csúnyán összeveszett híres édesapjával.

Az ifjabbik Bodnár Attilát az X-Faktor előző szériájából ismerhették meg a nézők. A műsorban elmesélte, 10 éves volt, amikor szülei elváltak, azt követően gyakorlatilag megszakadt kapcsolata zenész papájával. Aztán a tehetségkutatóval egyidőben az idősebbik Bodnár Attila feltűnt és felvette a kapcsolatot rég nem látott gyermekével. Egyesek ujjongtak a hír hallatán, mások szerint viszont csak azért került elő az Elfújta a szél szerzője, hogy ismertté vált fia hátvizén felevezhessen. Az X-Faktor üdvöskéje azt mondja, neki is pedzegették, hogy édesapja kihasználja, de ő ezt nem akarja elhinni. Nem beszélve arról, hogy apja ezt cáfolta is, amikor rákérdezett nála.

Ráadásul az ismert zenész hirtelen felkarolta X-Faktoros fiát. Attila nagyon örült kapcsolatuk rendeződésének, de aztán négy hónappal ezelőtt elege lett. Úgy érezte, az idősebbik Bodnár rá akarja erőltetni saját zenei stílusát, amiből ő egyáltalán nem kért. Állítja, apja többször a fejéhez vágta, egy senki és csakis azért figyelnek rá, mert az ő fia. A fiatal zenésznek szívéig hatoltak a keresetlen szavak, és jobbnak látta, ha megszakítják kapcsolatukat. Telefonon kaptak össze és azóta nem beszéltek. Egészen mostanáig. Néhány napja ugyanis Attila felhívta papáját és közölte vele, a korábban kötött szerződésükkel ellentétben azt szeretné, ha édesapja nem lenne tovább a kizárólagos producere, hiszen szeretné saját útját járni.

A híres apja beletörődött fia akaratába. Az ifjabb Bodnár Attila egyébként most épp új számokon dolgozik, reméli, ezekkel tényleg befuthat. A tehetségkutató ugyanis nem hozott számára átütő sikert. Továbbra sincs állandó munkája, 12 négyzetméteres albérletéből sem tudott elköltözni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik