Szórakozás

Kis híján rosszul lett a valóságshow szereplője

Bár korábban azt állította szereti, most egyre inkább úgy tűnik, szinte undorodik ÖsszeEsküvők Ricsi Mónikától. A fiú eleinte szégyellte magát, hogy egy részeg éjszakán megcsalta kedvesét, azóta változtatott álláspontján. Az i-re a pontot az tette fel, amikor Móni hagyta, hogy Marci krémest nyalogasson a hasáról.


Fotó: TV2

Amíg a való életben többnyire éveknek kell eltelniük, hogy megismerjük párunk árnyoldalait, addig – úgy tűnik – egy valóságshow esetében néhány apró momentum elég a kiábránduláshoz. Az összezártság olyan szituációkat teremt, amelyekről civilként álmodni sem mernénk. Így történt ez a TV2 műsorában Mónika és Ricsi esetében is, ugyanis a lány a Rezidencia kameráin keresztül az első sorból nézhette végig, ahogy választottja mással bújik ágyba, helyesebben: jakuzziba. A szőke lány ennek ellenére sem ábrándult ki a fiúból, de a jelek egyre inkább arra mutattak, Ricsi alkalmi partneréből, Nikóból “első számú” barátnő válik. Ezek után Mónika sem fogta vissza magát, és egy pillanatra sem tiltakozott, amikor Marián süteményt nyalogatott a hasáról. Az erotikusnak szánt, ám gyomorforgatóra sikerült feladat Ricsinél kiverte a biztosítékot. Úgy véli, exe – megcsalás ide vagy oda – túl messzire ment, és csak most mutatta ki valódi énjét.

A vallomásszobában hányingerre panaszkodott Ricsi, miután végig kellett néznie, mit művel volt kedvese, Mónika, és ellenlábasa Marci a Rezidencián.  Azt azonban tudni kell, nem Marián találta ki a gyomorforgató feladatot: a folyamatos és csillapíthatatlan szexuális vágyának fitogtatásáról elhíresült valóságshow-szereplőnek a szerkesztők adták az utasítást. A megvalósítás – ahogy várni lehetett –  sajátosan gusztustalanra, amolyan „marcisra” sikerült.

A nyálas akció a panaszáradat dacára azonban Ricsinek kapóra jött. A kaszinótulajdonos vőlegényjelölt úgy vélte, Móninak egyáltalán nem volt ellenére a játék, sőt, azt is kijelentette, ha exe ennyire nem válogatós, akkor neki sincs miért szégyenkeznie. Éva fia a későbbiekben azt is leszögezte, egyáltalán nem hiányzik neki Móni, és ahogy látja a szőkeség viselkedését, kifejezetten örül, hogy Nikót választotta.

Tény, a bociszemű szőkeség minden eddiginél felszabadultabban viselkedett a gátlástalan fodrász társaságában, úgy tűnt, mintha kezdene megfeledkezni megaláztatásáról, persze a szeme sarkából folyton Ricsit figyeli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik