Szórakozás

Kitette hatalmas mellét a TV2 sztárja

Méretes keblével hódítana ÖsszeEsküvők Diaz, de a kutyának sem kell.

Nem szégyellősködnek az ÖsszeEsküvők Rezidenciájának lakói. Bár a legtöbben a kezdettől fogva bikiniben zuhanyoznak, mégis szinte mindannyiukat láthattuk már fedetlen felsőtesttel, vagy mélyen dekoltált felsőben.

Mindannyiuk között azonban leginkább Diaz az, aki minden lehetőséget megragad arra, hogy közszemlére tegye hatalmas mellét. Úgy tűnik, a lány még hisz abban, hogy a férfiak szívét leginkább – vagy egyéb képességek híján – a mély dekoltázzsal lehet meghódítani, ám Rezidencia-beli kapcsolatai (vagy azok hiánya) nem ezt bizonyítják.

A valóságshow nézői bizonyára emlékeznek Diaz és Niko hetekkel ezelőtti vitájára, amikor a szőkeség a szókimondó lány öltözékét és szerényebb domborulatait kritizálta, sőt “manus gádzsinak” nevezte. A kijelentésen Niko csak nevetett, és jól tette. Úgy tűnik, még a Rezidencia – valljuk be: nem túlságosan bonyolult lelkű – férfilakói is többre értékelik a szellemességet, a humort és játékosságot, mint a hatalmas méreteket. Hiszen amíg Niko már a második pasit “fogyasztja” bent, addig Diaz adottságai csupán Mariánra voltak hatással, de a látottak alapján számára egy tusfürdősflakon vagy egy párna is megfelelő “szexuális objektum”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik