Szórakozás

Cristofel nemet mondott az ÖsszeEsküvőkre

A ValóVilág skalpvadásza állítja, Hajdú Péter őt is megkörnyékezte az ÖsszeEsküvőkbe való átigazolással. Cristofel azonban nem kért a sokmilliós gázsiból.

Rezzenéstelen arccal mondott igent múlt héten Alekosz, a ValóVilág egykori nyertese arra a felkérésre, hogy átigazoljon a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorába. Azonban nem csak őt, hanem Cristofelt és Gombit is megkörnyékezték a TV2 részéről – írja a Bors. Hajdú Péter cáfol, a fiúk kitálalnak.

„Engem személyesen Hajdú Péter hívott fel” – mondta Cristofel a napilapnak. „Azt mondta, hogy nagyon szeretné, ha teljes jogú játékos lennék az ÖsszeEsküvőkben, és utána szerepet kapnék a Jóban Rosszban-ban is. Milliókról volt szó, mégis nemet mondtam. Nem vállaltam, mert hűséges vagyok a csatornámhoz és Veronikámhoz is. Bár Hajdú gázsija kihúzott volna a sz..ból, nekem fontosabb a becsületem” – állítja a ValóVilág skalpvadásza.

Azonban nemcsak ő, hanem a korábbi ValóVilág szériájának játékosa, Gombi is kapott ajánlatot.

„Az RTL Klub engedélyével fodrászként dolgoztam az ÖszszeEsküvők stábjában” – nyilatkozta a napilapnak Gombi.  „Azzal a feltétellel engedtek el, hogy nem szerepelhetek a képernyőn és nem nyilatkozhatok a műsorral kapcsolatban. Már az első napokban kaptam olyan utalásokat, hogy esetleg komolyabb szerepet is adnának nekem, de ezeket elengedtem a fülem mellett, aztán egyszer csak felhívott egy szerkesztő, és azt mondta, hogy szeretnék, ha játékos lennék. Abban a percben összepakoltam az ollóimat és a fésűket, mert a gyanúját is el akartam kerülni annak, hogy áruló lennék” – árulta el az egykori ValóVilág játékos, Gombi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik