Szórakozás

Leesett a színpadról az X-Faktor énekese?

A menedzser szerint gyomorrontás miatt kellett lemondani a fellépést, a diszkóban az a hír terjedt el, Nikolas leesett a színpadról.

Telt házas buli várta Takács Nikolast szombat éjjel a szegedi Sing-Sing diszkóban. A népszerű énekesre azonban hiába számítottak rajongói, egy órával a meghirdetett kezdés után, a lemezlovas jelentette be, hogy a koncert elmarad – írja a Bors.

A szórakozóhelyen többen is úgy hallották, hogy az X-Faktor sztárja egy másik fellépésén leesett a színpadról, kórházba kellett vinni, emiatt marad el a rendezvény.

Nikolas menedzsere azonban a napilapnak azt mondta, az énekes gyomorrontást kapott, ezért nem ment el Szegedre. Cáfolta, hogy leesett volna a színpadról és kórházba került. Kárpáti Alexandra hozzátette: természetesen kárpótolni fogják a közönséget.

“Sziasztok FcF! Megszeretnék nyugtatni mindenkit, aki aggódik értem, hogy már jobban vagyok! Elnézést szeretnék kérni mindenkitől aki tegnap elment a Szegedi Sing Sing-be. Nagyon sajnálom,de rosszul lettem és már nem tudtam végig csinálni a tegnapot. Bepótolom:-) Orvosi segitséggel ugyan,de már jobban vagyok. Szép napot!!!Nikolas” – írta rajongói oldalán az énekes vasárnap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik