Szórakozás

Ördög Nóra megdöbbent az RTL döntésén

A csatorna emblematikus figurája műsorvezetőként egyedül lép majd az X-Faktor színpadára.

Mint arról korábban beszámoltunk, mostantól többezres tömeg előtt, egyedül látható Ördög Nóri az X-Faktor színpadán, aki Sebestyén Balázs nélkül vezeti majd a tehetségkutató show-műsort, amit élete egyik legnagyobb kihívásának tart.

A csinos műsorvezető először megdöbbent a híren. De pár álmatlan éjszaka után megnyugodott, ugyanis 5 éve már vezetett egyedül műsort: a Kölyökklubban tűnt fel. Azóta számtalan élő adás és sikerprodukció fűződik a nevéhez, a tehetségkutatóban pedig eddig szerkesztőként is részt vett, így mindent tud a műsorról.

Az X-Faktornak külföldön is egy műsorvezetője van, így emiatt sem keresett az RTL Klub társat Nóri mellé. Kolosi Péter, a csatorna producere a Fókusznak elárulta, már Balázs „visszavonálasakor” pontosan tudták, hogy nem fogják mással helyettesíteni.

A tehetségkutató idén rengeteg meglepetést ígér. Például az előző show-ban megismert énekesek is feltűnhetnek, egyikük különleges feladatot is kap. Király L. Norbert az X-Faktorhoz kapcsolódó internetes portálok számára készít majd riportokat a versenyzőkkel és a zsűritagokkal.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik