Szórakozás

Világsztárok a Jackson-emlékkoncerten

Christina Aguilera mellett többek közt Craig David és Leona Lewis is fellép a Michael Jackson emlékére rendezendő cardiffi koncerten.

A néhai popénekes családja nemrégiben jelentette be, hogy nemzetközi előadók meghívásával nagyszabású koncertet szervez Walesbe.

A fellépők sorában van Smokey Robinson, Cee Lo Green, a JLS brit együttes, az Alien Ant Farm formáció és a 3T, amely Tito Jackson fiaiból áll.

A Global Live Events koncertszervező szerint további nagy nevekre is lehet majd számítani, ezeket a napokban jelentik be. A koncertet fizetős televízióadásban és mozikban – néhol 3D-ben – is közvetítik majd – tudatta korábban a Global Live Events.

“A koncert több generációt és műfajt hoz össze, és az egész világnak megmutatja, milyen tehetséges is volt Michael” – mondta a cég képviselője.

A Michael Forever: The Tribute Concert elnevezésű programra itt lehet regisztrálni csütörtöktől belépőkért. A 75 ezer néző befogadására alkalmas Millennium Stadionba szervezett koncert a tervek szerint négyórás lesz, október 8-án tartják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik