Szórakozás

Megakoncerttel emlékeznek Michael Jacksonra

Koncerttel emlékezik meg a tervek szerint október 8-án Michael Jacksonról az elhunyt énekes családja, a fellépők sora azonban még nem ismert.

Az esemény helyszíne Wales, a cardiffi Millennium Stadion lesz, amely 75 ezer néző befogadására alkalmas. A koncertet fizetős televízióadásban és mozikban – néhol 3D-ben – is közvetítik majd – tudatta a szervező Global Live Events.

Az emlékkoncert legfőbb szorgalmazója Michael Jackson anyja, Katherine. Az idős asszony hétfőn Los Angelesben úgy fogalmazott, büszke a fellépők sorára, noha egyet sem nevezett meg közülük. “Ha ma itt lenne a fiam, ő is így érezne. Szeretném megköszönni, hogy segítenek életben tartani örökségét” – fogalmazott Katherine Jackson, akit a Jackson klánból Tito, Jackie, Marlon és La Toya kísért el a sajtótájékoztatóra.

A Michael Forever – The Tribute Concert elnevezésű esemény bevételeit amerikai és brit jótékonysági szervezetek kapják majd.

A pop királyaként emlegetett előadó halála után fivére, Jermaine Jackson próbált emlékkoncertet szervezni Bécsben, de kísérlete dugába dőlt, mert nem tudott “nagy neveket” lekötni az eseményre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik