Szórakozás

Utálják egymást az Oscar házigazdái

James Franco és Anne Hathaway ki nem állhatják egymást, többek között ennek volt köszönhető a vasárnap esti díjátadó sikertelensége.

Az UsMagazine.com-nak nyilatkozó szemtanúk szerint már a ceremónia próbái közben nyilvánvaló volt, hogy Hathaway és Franco – a tervekkel ellentétben – nem lesznek álompáros. A magazinnak megszólaló források állítják, Hathaway besokallt attól, hogy neki extra módon kellett magát produkálnia, míg Franco végig unottan viselkedett, nemcsak a színfalak mögött, de már a kamerák előtt is. „James végig a saját kis világában lebegett a közvetítés alatt. A producerek nagyon ki voltak rá akadva” – jelentették ki a szemtanúk.

Franco furcsa viselkedése beindította a találgatásokat a ceremónia után – az egyik magyarázat szerint például a színész végig be volt szívva a közvetítés alatt, Hathaway pedig főleg a szituáció miatt érzett dühtől viselkedett úgy, mint egy lelőhetetlen duracell-nyuszi.

A színész szóvivője természetesen igyekezett gyorsan cáfolni a találgatásokat, és kijelentette, Franco nem a bukás miatt menekült el Los Angelesből (és hagyta ki saját Oscar-partiját), hanem azért, mert másnap már órája volt a New York-i Egyetemen, ahol éppen a doktori értekezését írja angol irodalomból.

Mások szerint nem is feltétlenül a műsorvezetői képességeit ért kritika késztette Francót távozásra, sokkal inkább az, hogy a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat nem ő, hanem Colin Firth vihette haza – erre válaszul Franco gyorsan kijelentette, lehet, hogy még jobban is járt a híres Oscar Vígaszdíj Csomaggal, hiszen gyerekkori álma válik majd valóra, amikor a Virgin Galactic felviszi az űrbe.

Az már most biztosnak tűnik, hogy jövőre sem Hathaway, se pedig Franco nem tér majd vissza Oscar-házigazdaként – egyes források azonban állítják, két korábbi műsorvezető, Hugh Jackman és Billy Crystal is érdeklődik a dolog iránt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Források szerint Hathaway és Franco gyűlölik egymást – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik