Szórakozás

Anne Hathaway 750 000 dollárért viselte kölcsönékszereit

Az idei Oscar-gála egyik műsorvezetője a Tiffany & Co. gyémántjait viselte a színpadon – jól is mutatott, és még jól is járt vele.

Az UsMagazine.com-nak nyilatkozó források szerint a 28 éves színésznőnek 750 000 dollárt ajánlott fel a cég, hogy az ő ékszerkölteményeiben jelenjen meg Hollywood legimpozánsabb eseményén. Éppen ennek, a díjátadó jelentette hatalmas publicitásnak köszönhető, hogy nem Hathaway volt az egyetlen, akinek azért fizettek, hogy jól nézzen ki: Gwyneth Paltrow például 500 000 dollárt rakott zsebre csak azért, hogy megengedte Louis Vuittonnak, hogy „L’Ame du Voyage” nevű ékszerkollekciójának darabjaival felöltöztesse.

Azonban még a gyémántoktól ragyogó hírességek sem menthették meg az idei díjátadót a kínos nézettségi adatoktól: annak ellenére, hogy a producerek pont a fiatalabb nézők megtartásáért választottak két fiatal házigazdát, az idei közvetítés számai a 18 és 49 év közötti tévénézők körében 12 %-ot estek a tavalyi adatokhoz képest.

A díjátadót a legtöbb kritikus inkább unalmasnak találta, ennek okát pedig a Hathaway-Franco páros (de főleg Franco) teljesítményében, a botrányosan rossz dialógusokban és az öreges stílusú rendezésben nevezték meg – James Francót pedig állítólag annyira megviselték a humortalan előadásmódját firtató kritikák, hogy még saját Oscar-afterpartiján sem jelent meg. Helyette kitweetelt egy képet magáról „Viszlát L.A!” felirattal, amint Bloody Maryt iszik, a környezetből ítélve pedig éppen repülővel készül elhagyni a várost.

AJÁNLOTT LINKEK:

Anne Hathaway 750,000 dollárt kapott, mert felvett néhány ékszert – angolul (UsMagazine.com)
Csökkentek az Oscar nézettségi adatai – angolul (EW.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik