Szórakozás

Lindsay Lohan kétmillió fontért vetkőzik majd

A problémás színésznő Terry Richardson új fotóalbuma kedvéért, korábbi pasija, James Franco oldalán dobja majd le ruháit.

Az amerikai fotósnak 2,1 millió fontért, több mint 600 millió forintért pózoló Lohan állítólag nagyon nehezen talál munkát legutóbbi rehabturnéja (és jelenlegi nyakláncügye) miatt, így a bennfentesek szerint nagyon örült Richardson megkeresésének. A fotós kiadványában a tervek szerint kiemelt helyet kap majd a meztelenség, és mind Lohan, mind pedig Franco beleegyezett, hogy a megszokottnál többet mutassanak magukból.

„Terry biztosította őket arról, hogy az egész nagyon provokatív, mégis művészi és ízléses lesz. Az albumban rengeteg lesz majd a pucérság, de nem lesz öncélú, a képek mögött ott lesz a mondanivaló” – nyilatkozták az informátorok, akik szerint teljesen természetes, hogy Richardson kiadványát sokan Madonna 1992-es „Sex” című albumához hasonlítják majd, viszont Lindsay és Franco fényképei „sokkal stílusosabbak lesznek”.

Lohan újabban mindent megtesz, hogy rehabilitálni tudja a róla kialakult balhés képet – hiszen így senki sem vállalja a biztosítását, azaz képtelen lesz filmes munkát találni. Hírnevének helyreállítása a célja annak a leleplező nagyinterjúnak is, amit David Letterman egyik áprilisi műsorába kötött le – feltéve persze, ha márciusban nem csukják le a nyaklánclopási ügy, vagy a próbaidejének megsértése miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik