Szórakozás

Friderikusz: Claudia a tévé torzszülöttje

Óriási botrányok várhatók a Megasztárban, ha Claudia és a zsűritagok nem rendezik elmérgesedett viszonyukat.

A showman nyolc évvel ezelőtt keményen szólt be Claudiának: „Nagyon nehéz esetnek ítélem őt, aki korunk televíziózásának torzszülöttje” – nyilatkozta egy interjúban 2002. július 14-én, a Mai Nap hasábjain Friderikusz Sándor. „Esetében adott egy szép pofika és semmi más… Ő korunk terméke nem sok szakmai munícióval, még kevesebb alázattal, és a lehető legcsekélyebb szenvedélyességgel jutott nagyon sokra, ahonnan persze istentelenül nagyot lehet zuhanni” – mondta Friderikusz, aki 2008-as Eddig című könyvében is megemlékezett Claudiáról, ott egyszerűen felfújt lufinak nevezte.

Ráadásul Liptai a zsűri női tagjával, Eszenyi Enikővel sincs felhőtlen viszonyban, mert a rendezőnő egykor nem adott oda Claudiának egy áhított szerepet a West Side Storyban. Mivel a tehetségkutató női műsorvezetője két ítésszel is fagyos kapcsolatban van, a műsor készítőinek figyelniük kell majd, hogy kordában tartsák az esetleges indulatokat.

Koltay Tamás, a TV2 szóvivője azonban nem aggódik, mint mondta Liptai, Eszenyi és Friderikusz is profik, akiknek a produkció sikere a legfontosabb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik