Szórakozás

Liptai Claudia egy középkorú férfival randizgat?

Lezártam a múltat, amelynek a gyász is része volt, most csak a jelenre összpontosítok – jelentette ki a csinos műsorvezető.

Tévés berkekben azt beszélik, Liptai Claudia már rég túltette magát a közelmúlt fájdalmas eseményein, ugyanis hetek óta vidáman érkezik a stúdióba, és senkinek sem beszél már Daróczi Dávidról. Sőt, humora is a régi, és kicsit ki is gömbölyödött – írja a Magyar Online.

„Clau nagyon óvatos volt, hiszen már senkiben nem bízik meg. Szokásos huncut mosolyával csak annyit mondott, semmi komolyra nem vágyik most, de ha jön egy olyan, aki megfogja lelkileg, és akit érdekesnek tart, azzal bármi összejöhet. Aztán kacsintott egyet, és lezárta a témát” – mondta egy, a műsorvezetőhöz közel álló kolléga.

A minap Budapest egy eldugott utcájában, a budai Római-parton látták Liptait, és a szemtanú szerint minden jel arra utalt, Claudia egy titkos randira érkezett.

„Nagyon csinos volt, remekül mutatott miniszoknyájában, divatos napszemüvegében” – mondta a közeli szépségszalonban dolgozó hölgy. „Pontosan úgy volt öltözve, mint egy randira készülő nő. Jókedvűen, mosolyogva lépett oda egy középkorú férfihoz, aki lesötétített üvegű, fekete autója mellett várta. A lovag udvariasan kinyitotta neki az ajtót, miközben végig egymásra mosolyogtak, és Claudia beszállt az autóba. Nem sokáig maradtak, a kocsi nagy kerékcsikorgással elhajtott” – mesélte a szemtanú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik