Pályán kívül

Autóbalesetet szenvedett a magyar válogatott vízilabdázó

Autóbalesetet szenvedett ma reggel a 62-es úton Menczinger Katalin világ-, és Európa-bajnoki bronzérmes válogatott vízilabdázó, a DUE Maarks Graphics csapatkapitánya – számolt be a duol.hu.

A rendőrségtől kapott tájékoztatás hétfőn 8 óra 15 perc körül a 62-es főút 7. kilométerszelvényében, Perkáta térségében történt a baleset és a lap több forrásból úgy értesült, hogy az érintett autót a dunaújvárosi vízilabdacsapat kapitánya vezette.

Primász Ágnes, a DUE Maarks Graphics szakosztályvezetője úgy tudja, a budapesti világbajnokság 18-as bő keretében még helyet kapó, de onnan az utolsó keretszűkítéskor kiszoruló 28 éves vízilabdázónőt a helyszínről mentőautó szállította a dunaújvárosi kórházba. A vizsgálatok után kiderült fej- és mellkassérülést szenvedett. Röntgen és CT-vizsgálatot is végeztek, amelyek szerencsére negatív eredményt hoztak. Mencziger Kata állapota kielégítő, állapotát folyamatosan figyelik a Szent Pantaleon Kórház orvosai, feltehetően ezt az éjszakát még a kórházban kell töltenie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik