Pályán kívül

Kiskorú veszélyeztetése miatt hallgatnak ki futballakadémistákat

magyar futball akadémia (magyar futball akadémia)
magyar futball akadémia (magyar futball akadémia)
És szexuális kényszerítés miatt is. Büntetőeljárás folyik egy olyan tanár ellen, aki a Magyar Futball Akadémiánál rendszeresen oktatta a növendékeket.

A Magyar Futball Akadémia (MFA) az NB1 második helyén telelő Honvéd hátországa. A napokban egy rendkívül kellemetlen ügy kapcsán kell a rendőrség rendelkezésére állniuk az ifjú labdarúgóknak és az intézmény munkatársainak.

A csakfoci.hu információi szerint szexuális kényszerítés, és kiskorú veszélyeztetése miatt folyik büntetőeljárás a zuglói Egressy Gábor szakgimnázium tanára ellen. A kapcsolódás ott van, hogy az iskolának szerződése van az akadémiával és a már január 12. óta előzetesben lévő pedagógus rendszeresen oktatott MFA-fiatalokat is.

A Honvédos akadémisták nem az Egressybe járnak, hanem onnan mennek ki hozzájuk a tanárok, amint tette azt a gyanúsított is.

A Magyar Futball Akadémia így teljesen vétlen az ügyben, ettől még a fiatal labdarúgókat és az MFA munkatársait kihallgatja a rendőrség, lévén akadnak olyan feltételezések is, mely szerint fiatal focistát is molesztálhatott a tanár.

Az akadémia alapítója, a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingwayt annyit mondott a kellemetlen ügyről, hogy

akit a vád szerint a tanár molesztált, nem a Magyar Futball Akadémia növendéke. Ha a rendőrség és az iskola bármiben kéri a segítségünket, akkor azt megadjuk, mert mindannyiunk közös érdeke, hogy a pedofilokat távol tartsuk a fiataloktól és az oktatástól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik