Pályán kívül

Tovább tart az adok-kapok Bernd Storck és a Puskás Akadémia között

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kedden diszkréten odaszólt a Puskás Akadémiának. A klub NB3-ba kölcsönadott 22 éves játékosával, Kocsis Gergővel kapcsolatban fejtette ki véleményét:

Kíváncsi voltam a játékára. Gergő nagy tehetség, figyelem a pályafutását, érthetetlen számomra, miért mellőzik a Puskás Akadémiánál. Sebaj, én nem tévesztem szem elől.

Pár órán belül jött is a válasz a kiesés ellen küzdő csapat részéről. Közleményben kérték a német mestert, hogy tartsa meg magának a keretükkel kapcsolatos gondolatait.

Bernd Storck viszont nem hagyta magát, a szerdai Nemzeti Sportban állt ki magáért:

Korábban is elmondtam, nem kívánok beleszólni a klubok szakmai döntéseibe, ugyanakkor ha egy adott témával vagy játékossal kapcsolatban megkérdezik a véleményem, akkor azt a jövőben is elmondom. Sportigazgatóként jogom és kötelességem eldönteni, kik alkalmasak nemzetközi szinten is jól teljesíteni, ezért a fiatal tehetségeket továbbra is figyelem. Csak velük, mindannyiunk közös munkájával és jó együttműködésével érhet el újabb sikereket a magyar labdarúgás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik