Foci

Bernd Storck beszólt a Puskás Akadémiának

Nem kellett sokat várni a felcsútiak válaszára.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck a hétvégén egy NB III-as mérkőzést is megnézett, méghozzá az Érd-Puskás Akadémia II összecsapást. A német szakember a felcsútiak tehetségére, Kocsis Gergőre volt kíváncsi, akit nagy tehetségnek tart.

Storck a Nemzeti Sportban bírálta a Puskás Akadémiát, mondván, hogy mellőzik a fiatal futballistát, és csak a harmadosztályban számítanak rá.

Kíváncsi voltam a játékára. Gergő nagy tehetség, figyelem a pályafutását, érthetetlen számomra, miért mellőzik a Puskás Akadémiánál. Sebaj, én nem tévesztem szem elől.

Erre a felcsútiak közleményt adtak ki, amelyben úgy fogalmaztak, hogy a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián működő szakmai munkába és iránymutatásba még a szövetségi kapitány sem szólhat bele.

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián működő szakmai munka, kizárólag az akadémián dolgozók felelőssége, melyet az itt dolgozók szakmai munkája, a fiatalok tehetsége és a szülők hozzájárulása határoz meg. Ebbe a munkába, a szakmai iránymutatásba és egyes akadémistáink helyzetbe hozásába még a magyar szövetségi kapitány sem avatkozhat bele. Kocsis Gergőt akkor igazoltuk le, amikor senkinek sem kellett, s mi komoly munkával elértük, hogy mostanra felfigyeltek rá. A megkezdett munkát mi, folytatjuk. Természetesen annak kifejezetten örülünk, hogy egyre több olyan játékost nevelünk és neveltünk, akik érdemesek a nemzeti tizenegyben való bemutatkozásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik