Pályán kívül

Elképesztő mérföldkőhöz érkezett Cristiano Ronaldo

A Real Madrid világklasszis támadója az első sportoló a Földön, aki elérte a 200 millió követőt a közösségi médiában – derül ki a Hookit statisztikáiból.

Cristiano Ronaldónak 109.7 millió rajongója van a Facebookon, 49.6 millió az Instagramon, 40.7 millió pedig a Twitteren. És mire leírtam ezt a mondatot, valószínűleg minden adat tovább nőtt, ugyanis a portugál labdarúgó oldalait átlagban 135 ezer felhasználó lájkolja be naponta.

2742972

A háromszoros aranylabdás focistának több követője van, mint az NBA egykori és jelenlegi meghatározó alakjainak, Michael Jordannek, Kobe Bryantnek, LeBron Jamesnek, Kevin Durantnek és Step Curry-nek összevéve. Ők így hatan járnak 187 milliónál.

Megdöbbentő továbbá, hogy az amerikai sportok szövetségei, az NHL (jégkorong), az NBA (kosárlabda), az NFL (amerikai-futball), az MLB (baseball) valamint a tengerentúli labdarúgó-szövetség, az MLS összevéve 126 millió lájkot kapott eddig a három legjelentősebb közösségi oldalon.

Lionel Messi szintén nagyon távol áll Cristiano Ronaldo számaitól, az argentin jelenleg 120.8 millió követővel bír a közösségi médiában, igaz, neki nincs Twittere.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik