Foci

Újabb csapat akarja vezetőedzőnek Lipcsei Pétert

A Ferencváros úgy döntött, hogy megszünteti az NB III-as tartalékcsapatot, így kérdésessé vált a klublegenda, Lipcsei Péter helyzete, ő ugyanis a másodikszámú együttes vezetőedzője. Kubatov Gábor korábban azt mondta, hogy amíg ő a klub elnöke, addig Lipcsei a Fradi kötelékébe fog tartozni, azonban egyelőre nem tisztázott, milyen formában.

A csakfoci.hu cikke szerint a Fradiban a legtöbbször pályára lépő Lipcsei az utánpótlásban kaphatna feladatot, közben azonban vannak felnőttcsapatoktól is ajánlatai. Egy ideje már hírbe hozták az FTC fiókcsapatával, a feljutásért küzdő Soroksárral, míg a csakfoci.hu értesülései szerint a legújabb jelentkező az a Gyirmót, amely a szezon végén búcsúzik az élvonaltól, és amelyet szinte biztosan elhagy a jelenlegi tréner, Urbányi István.

Lipcsei 1990 óta szolgálja a Ferencvárost, közben csak két rövid kitérőt tett, 1995-1998 között Portugáliában (Porto, Epinho) játszott, 1998-2000 között pedig az osztrák Wüstenrot Salzburgnál. 200-ben tért vissza a Fradihoz, azóta a klub alkalmazottja, 2010-ig játékosként, azóta pedig edzőként.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik