Foci

Úgy néz ki, Lipcsei Péter csapat nélkül marad

Megeshet, lesz némi átszervezés a Ferencváros utánpótlásánál, ez érintheti rosszul az 58-szoros válogatott játékost.

Lipcsei Péter ősfradista. A fáma szerint Kazincbarcikáról személyesen Nyilasi Tibor hozta a Ferencvároshoz, ahol a 18 éves játékos rögtön egy Újpest elleni 5-0-ás győzelem alkalmával mutatkozott be.

Lipcsei húsz évvel később, 2010-ben szintén a Ferencvárosból ment “nyugdíjba”, pontosabban bízták rá a második csapat irányítását.

Mostanság meg az a hír, hogy Theo Schneider a kiemelt U19-es bajnokságot szakmailag hasznosabbnak tartja, mint az NB III-at, ezért a német utánpótlás főnök megszüntetné a második csapatot.

Döntés még nem született, de ha így lesz, az azt jelentené, hogy Lipcsei Péter csapat nélkül maradna. Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója az origo.hu oldalon próbálta megnyugtatni a ferencvárosi ikonért aggódókat.

Ez csak az elképzelések egyike, nem született még végső döntés, sok mindent kell mérlegelnünk a vezetéssel és Kubatov Gábor elnök úrral együtt. Akármilyen végleges döntésre jutunk, ahogy minden ilyen esetben, a klub hivatalos kommunikációs felületén, a Fradi.hu oldalon fogunk tájékoztatást adni. Amit bizton állíthatok, hogy Lipcsei Peti a Fradi kötelékében volt, van és lesz

– fogalmazott a sportvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik