Foci

Diósgyőrből kirúgták Horváth Ferencet

Hiába a szerdai kupasiker (Diósgyőr-Cegléd 2-0, tj. 3-0), a negyeddöntőbe jutás, bekövetkezett az, amit a  boon.hu már napokkal ezelőtt belengetett, a diósgyőri klubvezetés kirúgta Horváth Ferenc vezetőedzőt. A Debrecen és a Videoton elleni bajnoki mérkőzéseken Vitelki Zoltán látja el a vezetőedzői feladatokat, akinek köszönik, hogy immár másodszor segíti a csapatot egy átmeneti időszakban.

Az új edző személyét illetően közleményükben azt írták:

Az új vezetőedzővel – aki a Videoton elleni mérkőzés után veszi át a csapat irányítását – megszületett a megállapodás. Bemutatására rövidesen sajtótájékoztató keretében kerül sor.

Horváth Ferenc tavaly június 30. óta vezeti a diósgyőrieket. Azt követően ült le a kispadra, hogy Egervári Sándor felállt onnan, ergo Miskolcon már a harmadik edzőt fogyasztja el a 2016-17-es bajnokságban.

Horváth szinte hihetetlen módon forog körbe-körbe az NB1 és az NB2 edzőkeringőjében.  2010 óta edzősködik, azóta soha, sehol nem húzott le egy teljes szezont. Vagy kirúgták, vagy ő ment el egy csábítóbb ajánlat érdekében. Lehet érdemes lenne pihennie és tanulnia picit.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Mi a gond?

Lehet hogy nem is velük, hanem a klubvezetés koncepciótlanságával van probléma?

Edzőváltások a 2016-17-es idényben:

2016. augusztus 8., Debreceni VSC: Kondás Elemér helyett Leonel Pontes
2016. december 20., MTK Budapest: Teodoru Vaszilisz helyett Tamási Zsolt
2016. december 27., Mezőkövesd Zsóry FC: Pintér Attila helyett Tomiszlav Szivics
2017. március 2., Diósgyőri VTK: Horváth Ferenc helyett ideiglenes Vitelki Zoltán

A 24.hu szavazásra bocsájtotta a kérdést, ahol olvasóink 43 százalékban a játékoskeretet okolják, 36 százalékban gondolják úgy, hogy a koncepciótlanság, azaz a klubvezetés okozza a gondot, míg csak a maradék 21 vélekedik úgy, hogy az edző a hibás.


Ön szerint mivel, kivel van gond Debrecenben és Diósgyőrben?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik