Foci

BL: Stephan Lichtsteiner maradandó emléket hagyott Hector Herrera lábán

Szerda este a Juventus törte meg az olasz foci 1993 óta tartó sikertelenségi sorozatot, mégpedig a BL nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, igaz a 2-0-ás sikerhez az is kellett, hogy nagyjából 65 percen keresztül emberhátrányban játszanak a hazaiak.

A portói Alex Telles a 25. és a 27. perc között kétszer is besárgult, ami ugye piros. A másodikat azért kapta, mert csúnyán felvágta a Juventus jobboldali védőjét, Stephan Lichtsteinert:

A balhátvéd fejére húzott mezzel ballagott le a pályáról, mert pontosan tudta, azzal, hogy idő előtt mehetett is zuhanyozni nagy szarban hagyta csapatát.

Nos, úgy látszik Lichtsteiner kapott is, meg adott is, csak utóbbit kevésbé látványosan csinálta, mert amikor letaposta Hector Herrera bal lábát, azért nem kapot büntetést.

A Porto középpályása igazi hős, mert a svájci védő stoplijai által hagyott maradandó emlék ellenére végigjátszotta a találkozót. Az persze már kérdéses, hogy ma, holnap és holnapután tud-e edzeni, ugyanis a lábfejét a jn.pt lap szerint tizenhét öltéssel kellett összevarrni a mérkőzés után.

Hector Herrera lábfeje elég cudarul néz ki Forrás: jn.pt

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés, végeredmények:

Porto – Juventus 0-2 (0-0)
G: Pjaca 72., Alves 74.

Sevilla – Leicester City 2-1 (1-0)
G: Sarabia 25., Correa 62., illetve Vardy 73.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik