Foci

Angliából és Németországból igazolhat a Fradi

Csatár és védő érkezhet Thomas Doll csapatához.

Közeleg az NB I rajtra, valamint a Bajnokok Ligája selejtező a Ferencváros labdarúgócsapata számára. A zöld-fehér klub vezetői gőzerővel dolgoznak a gárda megerősítésen, amely hazai fronton mindent bezsebelt, viszont a nemzetközi porondon felejthető teljesítményt nyújtott.

Az ulloi129.hu értesülései szerint Angliából és Németországból érkezhet játékos Thomas Doll csapatához. A 23 éves Marco Djuricin csatár, megfordult Austria és a Rapid Wien utánpótlásában is, később a Hertha BSC korosztályos csapataiban szerepelt, majd be is mutatkozott a Bundesligában.

Ausztriában megfordult a Sturm Graz és a Red Bull Salzburg együttesénél is, a mögöttünk hagyott szezonban négy gólt és egy gólpasszt jegyzett az angol másodosztályú Brentford kölcsönjátékosaként. Djuricin kétszer már játszott az osztrák válogatottban is.

A szintén 23 éves Oliver Hüsing a Werder Bremen alkalmazásában áll, posztját tekintve védő. Az előző idényben a brémaiak második csapatában játszott, 29 mérkőzésen egy gól és két gólpassz fűződik a nevéhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik