Foci

Holland vb-ezüstérmest hozna Doll a Fradihoz

109 alkalommal játszott a holland nemzeti együttesben.

A német Bild értesülései szerint a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll a 109-szeres holland válogatott, Rafael van der Vaart szerződtetésén gondolkozik. A vb-ezüstérmes holland középpályás és a német szakember korábban 2005 és 2077 között dolgozott együtt a Hamburg csapatánál, ahol a 33 éves futballista egyik legszebb időszakát élte.

El tudnám képzelni Rafael van der Vaartot a Ferencvárosban!

– mondta Doll.

A német szakember védelmébe vette egyik kedvencét:

Értetlenül állok az előtt, amikor azt mondják, Rafa már lassú és nem elég jó a kondíciója. Nagyon feldühítenek, amikor ilyeneket hallok róla! Ha olyan helyre kerülne, ahol érzi, hogy számítanak rá, biztosan újra kihozná a legjobbat magából. Egyszerűen csak tudni kell őt jól kezelni.

Van der Vaart jelenleg a spanyol élvonalbeli Betis játékosa, de a mögöttünk hagyott szezonban csak kilenc tétmeccsen lépett pályára. Amennyiben a zöld-fehérek meg akarják szerezni, ki kell vásárolniuk a szerződésből. A hollandot 2017 nyaráig köti szerződés a sevillai gárdához. Adott esetben a kölcsönvétel is felmerülhet.

A 33 éves középpályás korábban játszott az Ajax, a Real Madrid és a Tottenham csapatában is. A holland válogatottal ezüstérmes lett a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik