Foci

Angol középcsapat két játékosáért robbanthat bankot a Chelsea

Mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha meg akarják szerezni őket.

A Premier League-ben még néhány fordulóig címvédőnek mondhatja magát a Chelsea. A londoni alakulat pocsékul szerepel a bajnokságban, valószínűleg az Európa Liga sem lesz meg nekik, nyáron pedig érkezik az új edző, Antonio Conte. A klubvezetés már a csapat megerősítésén dolgozik, hiszen nem szeretnének még egy ilyen rossz idényt.

A Daily Star értesülései szerint a londoniak 90 millió fontot sem sajnálnának a középmezőnyben szerénykedő Everton két játékosáért. John Stones és Romelu Lukaku érkezhet a Stamford Bridge-re, előbbi 40, utóbbi 50 millió fontért. Az kétségtelen, hogy a két futballista megérett arra, hogy magasabb szintén futballozzon.

A 21 éves Stones nyolcszoros angol válogatott középhátvéd. Tavaly nyáron háromszor is megkörnyékezte a Chelsea, de akkor nem jártak sikerrel.

A 22 éves Lukaku 2011 és 2014 között már volt a klub alkalmazottja, de ezen időszak alatt csupán 10 bajnoki jutott neki. Az idei szezonban parádézik, 33 PL-meccsen tizennyolc alkalommal talált a kapuba, és kiosztott hat gólpasszt is.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik