Foci

Cristiano Ronaldót tízmillió euróra perlik

A Real Madrid futballistáján egy olasz ingatlanbefektetési cég akar behajtani jó magyar forintra átszámítva 3,1 milliárdot. Rágalmazás miatt.

Anno a 24.hu is beszámolt róla, miszerint tavaly nyáron Cristiano Ronaldo horror összegért vásárolt magának egy luxusappartmant New Yorkban.

Most pont e miatt az kecó miatt megy az egymásnak feszülés a futballista és az ingatlanbizniszeit bonyolító Proto Enterprises között. Állítólag a Trump Towerben található lakást tőle vette a Real Madrid sztárja, de most mindezt jogi képviselője tagadja.

Cristiano nevét és képmását már egy ideje használja egy cég, amelynek a hamis információk miatt az olasz igazságszolgáltatási rendszer előtt kell felelnie

– fogalmazott Ronaldo ügyvédje.

Az ingatlanmágnás, Alessandro Proto ehhez képest a dailymail.co.uk oldalon hétfőn bejelentette, hogy panaszt nyújtottak be a madridi bíróságon Ronaldo ellen a fenti rágalmazás és valótlan állítások miatt.

instagram
Forrás: instagram

Az okozott károkért 10 millió eurót szeretnénk kapni. Az Egyesült Államokban regisztrálták a lakás igazi kedvezményezettjét, mivel Ronaldo marokkói barátjának, Badr Harinak adományozta a megvásárolt apartmant. Ezt a hatóságoknak kétséget kizáróan kell megállapítanunk. Talán az ajándékozást akarta titkolni a futballista és ezért nem mondott semmit a vásárlásról. Jelenleg a válaszára várunk. Sajnáljuk, hogy Ronaldo titka nyilvánosságra került

– áll a Proto Enterprises közleményében, amellyel újabbat mélyütést vittek be a labdarúgónak. A tavalyi év végén azt írták Ronaldóról, hogy a háromszoros aranylabdás labdarúgó Badr Hari kick-box bajnokhoz hetente többször is ellátogat Marokkóba, így nem tud koncentrálni az edzésekre. A francia televíziós csatorna műsorában Daniel Riolo ezt úgy kommentálta az adásban, hogy Ronaldo a férfiakat szereti.

Ehhez képest Badrinak és Ronaldónak is gyermeke van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik