Foci

Meglehet, Nikolicsnak is Kínába kell mennie

Lengyel sajtóértesülések szerint hétmillió eurót ajánlotta a magyar válogatott támadóért, amitől "beremegett a Legia Warsawa elnökének a térde".

Dzsudzsák Balázsnak a Bursaspornál kevésbé megy, úgy néz ki ezért mennie kell Kínába, míg Nemanja Nikolicsnak nagyon megy, ezért vinnék a kínaiak.

A Przeglad Sportowy vezető hírében egyenesen azt állítja, hogy lengyel átigazolási csúcsot jelentő – az eddigit Adrian Mierzejewski 5.25 millió eurós, 2011-es adás-vétele tartotta a Polonia Warszawától a Trabzonsoprba – hét millió eurós ajánlat érkezett Nikolicsért, amin azért erősen elgondolkodtak a varsói klubvezetők.

„Januárban egy megkeresésre már nemet mondtam, mi több, akkor jeleztem is a varsói vezetőknek, hogy a nyárig mindenképpen a Legiában szeretnék játszani. Bajnok, kupagyőztes és gólkirály akarok lenni! Szóval ha rajtam múlik, maradok. A kérdés sokkal inkább az, hogyan cselekszenek a vezetők, ha valóban kapnak értem visszautasíthatatlannak tetsző ajánlatot. Hozzám csupán annyi jutott el, hogy állítólag egy-két kínai klub vinne, de hogy melyik, az nem. Mondhatok én ugyanakkor bármit, tudomásul kell venni, hogy a futball üzlet is egyben. Tetszik, nem tetszik, egy labdarúgó nem tervezhet hosszabb távra”

– fogalmazott Nikolics a keddi Nemzeti Sportban

Nikolics Nemanja a Legia eddigi 22 bajnokiján 23 gólt szerzett. Egy/egyes mecs/gólátlagot aktuálisan kevesen tudnak felmutatni a nagyvilágban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik