Foci

Tizenegyesekből nem ment a csapatoknak Fehérváron

Sostoi-Stadion(3)(960x640).jpg (Array)
Sostoi-Stadion(3)(960x640).jpg (Array)

A Videoton 1-0-ra győzte le a Kecskemét együttesét az OTP Bank Liga 29. fordulójában.

A már bajnok és a Magyar Kupa fináléjában a Ferencvárostól hét közben vereséget szenvedő fehérváriak hazai környezetben léptek pályára a lila-fehérek ellen vasárnap késő délután.

Bekő Balázs együttese szerezhette volna meg a vezetést az első negyed óra végén, amikor Brachi kezezéséért büntetőt ítélt a játékvezető, Bebeto kísérletét azonban hárította Calatayud.

Fotó: MTI

A játékrész derekán egy átlövés nyomán tört meg a gólcsend, Trebotic lökete kötött ki a jobb alsó sarokban. Növelhette is volna előnyét a szünet előtt a Vidi, Feczesin azonban mellé gurította tizenegyesét.

A térfélcsere után laposabb lett az iram, Feczesin a hajrához közeledve kapufáig jutott, de az eredmény nem változott és a Videoton 1-0-s sikerével zárult a meccs.

Eredmény – OTP Bank Liga, 29. forduló:

Videoton FC-Kecskeméti TE 1-0 (1-0)
Székesfehérvár, 2500 néző, v.: Fábián

gólszerző: Trebotic (29.)

sárga lap: Brachi (13.), Kovács I. (21.), Álvarez (63.), Vinícius (89.), illetve Farkas (40.), Eninful (43.), Szalai (55.), Karan (89.), Csillag (92.)

Videoton FC: Calatayud – Brachi, Vinícius, Fejes, Maréval – Kovács I., Luijckx (Simon Á., 28.), Feczesin, Trebotic, Álvarez (Heffler T., 65.) – Ivanovski (Sándor Gy., 77.)

Kecskeméti TE: Tujvel – Szalai, Skopljak, Karan, Farkas – Eninful, Savic (Dudás, 79.), Patvaros, Kitl (Csillag, 79.) – Bebeto (Lévai, 69.), Novák

Ajánlott videó

Olvasói sztorik