Foci

„Senki sem adott esélyt a Malagának”

Manuel Pellegrini (manuel pellegrini, )
Manuel Pellegrini (manuel pellegrini, )

Manuel Pellegrini, a Malaga vezetőedzője lépést szeretne tartani a Bajnokok Ligája-negyeddöntőben a Borussia Dortmunddal.

A chilei tréner szerint csapata már azzal is sokaknak meglepetést okozott, hogy az előző körben kiejtette az esélyesebbnek vélt Portót. Pellegrini örömének is hangott adott, hiszen a Malaga újonc létére remekel a BL-ben.

A Borussia Dortmund elleni párharc viszont igazi erőfelmérő lesz, hiszen a németek eddig kiejtették a csoportkörben a Manchester Cityt és az Ajaxot, a nyolcaddöntőben pedig a Sahtar Donyecket. Azért a Malaga sem szégyenkezhet, csoportelsőként maguk mögé utasították az AC Milant.

„A sorozat elején senki sem adott nekünk esélyt, de a játékosok jól reagáltak. Kiütöttük a Portót, és ezzel hatalmas lépést tettünk előre – mondta Pellegrini. – Örülök, hogy a Dortmunddal játszunk, hiszen nagyon kreatív csapat. A szurkolók nagyszerű meccset látnak majd. Megpróbáljuk minimalizálni az erősségeiket, miközben a saját játékunkat játsszuk. Öt német válogatott labdarúgójuk van, ők nagyon kreatívak a középpályán, de úgy vélem, hogy a legnagyobb erősségük a támadóalakzat.”

A párharc odavágóját Malagában rendezik szerdán, 20:45-kor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik