Foci

Kilenc emberrel hullajtott pontokat a Real Madrid

A Real Madrid 1-1-es döntetlent játszott a Villarreal otthonában és már csak hat pont az előnye a Barcelona előtt.

Miután katalán oldalról boldog-boldogtalan lenyilatkozta már, hogy nem fog összejönni a címvédés szép csendben újra nyílt lett a spanyol bajnokság. Ehhez mondjuk egy már-már botrányos meccsre volt szükség.

Szerda késő este a Real Madrid a több sebből vérző, illetve edzőváltáson áteső Villarrealhoz látogatott. Az első félidőben akadt pár lehetőség mind a két oldalon, ám a labda egyszer sem kötött ki a hálóban, így 0-0-val fordultak a csapatok.

A 62. percben aztán jött Cristiano Ronaldo, a portugál pedig megszerezte 99. bajnoki gólját a Real színeiben. Ezt követően a blancók túlzottan visszavettek a tempóból, Marcos Senna így büntetett: a Sárga Tengeralattjáró veteránja egy szabadrúgást tekert a kapuba a hajrában.

Innentől kezdve azonban már nem a játéké volt a főszerep. Történt, hogy José Mourinhót már a hazai találatot követően elzavarta a kispadtól José Luis Paradas Romero játékvezető, aki korábban Rui Fariát is az öltözőbe küldte a madridi kispadtól. Ezt követte Sergio Ramos érthetetlen szabálytalansága, aki meg is kapta második sárgáját, Nilmart rúgta le teljesen feleslegesen, majd a reklamáló Mesut Özil is azonnal pirosat kapott, így pikk-pakk kilenc emberre fogyatkozott a Real.

A gólok és a kiállítások:


Még így is a vendégek támadtak a hajrában, az eredmény azonban már nem változott, maradt az 1-1. Így újabb fontos pontokat hullajtott a Real Madrid és már csak hattal előzi a Barcelonát. Ne feledjük, a tavasz El Clásicóját a Nou Campban rendezik, vagyis a katalánok újra versenyben vannak a bajnoki címért folyó küzdelemben.

Eredmény – 28. forduló
Villarreal – Real Madrid 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Marcos Senna (83.) illetve Cristiano Ronaldo (62.)
Piros lap: Sergio Ramos (85.), Özil (86.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik