Sport

Iváncsik Gergő a Veszprém utánpótlásában dolgozik majd

A 16-szoros magyar bajnok kézilabdázó, Iváncsik Gergő búcsúmérkőzéssel köszönt el a Telekom Veszprém csapatától, amelyben 17 évet töltött. A korábbi kiváló szélső az M4 Sportnak elárulta: a veszprémi utánpótlásban fog dolgozni.

Lett egy olyan lehetőségem – aminek én nagyon örültem –, hogy az utánpótlásban tudok a fiatal srácoknak segíteni. Szeretek gyerekekkel dolgozni és szeretném átadni nekik azt a tudást, ami az évek során rám ragadt. Ez egy új kihívás, aminek állok elébe.

– mondta Iváncsik.

Mivel nagyon jól érezte magát Veszprémben, ahol mindig is nagyon megbecsülték, soha nem merült fel komolyabban, hogy eligazolna a csapattól, s így aktív pályafutása befejezése után is a csapatnál maradhat. Igaz, a játék azért hiányzik majd neki.

Most úgy vagyok vele, hogy hiányzik is, de azért jó úgy felkelni, hogy még többet otthon tudok lenni a családdal, illetve egy picit többet pihenhetek. A mozgás még mindig megvan, a kézilabda pedig akkor fog a legjobban hiányozni, amikor a srácok elkezdik a bajnokságot és a BL-meccseket.

Iváncsik szerepvállalásáról egyelőre nem adott ki közleményt a Veszprém.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik