Sport

Kirabolták a wimbledoni teniszbajnokot

roberta vinci (roberta vinci, )
roberta vinci (roberta vinci, )

Betörtek Roberta Vinci teniszezőnőhöz, és ellopták pályafutása legfontosabb díjait is.

Néhány nappal ezelőtt sajnos tolvajok jártak tarantói otthonomban, és a karrierem során nyert trófeáimat is elvittek, amiknek az anyagi értéke számomra nem hasonlítható össze az érzelmi értékükkel

– írta közösségi oldalán a 34 éves Vinci.

Azt írta, attól a naptól kezdve, amikor először vett teniszütőt a kezébe, keményen dolgozott, és elérte a céljait a sportágban, a trófeák pedig – bár csak egyszerű szimbólumok – minden nap erre emlékeztették, hiszen még napjainkban is edz, versenyez és igyekszik minél jobban teljesíteni.

Ezeknek a díjaknak az ellopása a gyávaság és a butaság gesztusa volt, de a tettes az emlékeket, a könnyeket, az izzadságcseppeket, az erőfeszítést, az elkötelezettséget, a mosolyokat és az áldozatokat nem veheti el tőlem

– közölte.

A világranglistán jelenleg 37. helyezett teniszező 2015-ben döntős volt az amerikai nyílt bajnokságon, egyéniben 10, párosban pedig 25 alkalommal nyert WTA-tornát, az olasz válogatott tagjaként pedig négyszer volt aranyérmes a Fed Kupában.

Nem mellesleg párosban mind a négy nagy tornát megnyerte már (Australian Open 2013, 2014, Roland Garros 2012, Wimbledon Győzelem 2014, US Open Győzelem 2012).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik