Sport

Mészáros Lőrinc nyomában a Fradi

A Hír TV esete a nyilvánossággal.

A Hír TV nem mehetett be az FTC vízilabdázóinak előzőleg nyilvánosnak meghirdetett edzésére.
A zöld-fehérek szerdán fogadják a Nagyváradot az Euro Kupa döntőjében. A stáb a felkészülésről szeretett volna forgatni, de a lehetőséget megtagadták tőlük. Kubatov Gábor klubja a regisztrációt nem fogadta el, a döntést pedig nem indokolta.

Mint korábban megírtuk, a zöld-fehérek 19 év után emelhetnének magasba európai kupatrófeát azután, hogy 1998-ban a KEK-ben diadalmaskodtak.

Előzőleg a Hír TV (és a 444.hu) a felcsúti önkormányzat rendkívüli üléséről akart tudósítani, de a miniszterelnökkel baráti kapcsolatot ápoló polgármester sem akart hozzájárulni, hogy a nyilvános ülésről felvételek készüljenek. Mészáros Lőrinc rendőrséggel fenyegetőzött és Simicska Lajoshoz irányította a riportereket.

Szerintem menjenek be a Lajoshoz, a Simicskához és ott készítsenek ilyen felvételt. (…) Menjenek be a gazdájukhoz, és azzal készítsenek felvételt.

A TASZ erről azt írta, hogy a helyi önkormányzat nyilvános képviselő-testületi üléseiről mind a sajtó, mind az egyes választók jogosultak kép- és hangfelvételt készíteni, ami nem köthető az ülésen résztvevők engedélyéhez, de még csak előzetes bejelentési kötelezettséghez sem.

 

 

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik