Sport

Nem is nagyon csodálkozunk, hogy ez a csaj lebukott

Anának hívják, de izomzata alapján éppen Anton is lehetne a brazilok eddigi olimpiai éremesélyese.

Ana Cláudia Lemos da Silva amúgy helyes lány. Nyaktól felfelé kimondottan szép. Egészen biztosan van olyan, akinek a tökéletesre gyúrt teste is tetszik, de a szerkesztőségünkben végzett gyors közvélemény-kutatás alapján inkább a “túl férfias” jelző felé billent a mérleg.

Ana Cláudia Lemos da Silva atléta. 100 méteren 11,01, míg 200-on 22,48-as egyéni csúcsával, a világ a legjobb sprinterei között tartják számon, a 2016-os nyári olimpiai játékoknak is az egyik éremesélyese. Volt eddig.

EUROPRESS
Ana Cláudia Lemos da Silva “kicsit” túl erősre gyúrta magát Fotó: EUROPRESS

A 100 és 200 méteres síkfutás dél-amerikai csúcstartója brazil, és így biztosan azt hitte, valamilyen különleges bánásmódban lesz része a hazai rendezésű nyári olimpiai játékokon. Gondolt egyet és egy életem, egy halálom alapon jól “megrakta a kazánt”; a verhetetlenség, a halhatatlanság reményében elkezdte anabolikus szteroiddal kiegészíteni mindennapos tápanyagbevitelét.

A kétszeres Pánamerikai és ötszörös Dél-Amerika-bajnok oxandrolonnal növelte az olimpiai éremesélyt. Ezt a doppingellenőrök kiszúrták az A-próbán, majd miután Lemos maga kérte a B-próbát, és abban is pozitív lett a pisi, egészen biztos, hogy Rióban már nem lesz érem a nyakában. Eltiltják.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik