Sport

Világcég szállt be a magyar vízilabdába

24.hu
24.hu

2016. 02. 24. 12:30

Az OMV olajipari vállalat belépett a magyar vízilabda utánpótlásának támogatói közé - adta hírül az MTI.
Korábban a témában:

Az egyelőre egy esztendőre szóló megállapodást Kemény Dénes, a sportági szövetség elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. vezérigazgatója írta alá szerdán sajtótájékoztató keretében.

Ha egy világcég mellénk áll, az azt igazolja vissza, hogy a mi produktumunk is világszínvonalú

– jelentette ki Kemény Dénes.

Gepp sikertörténetnek nevezte a magyarországi vízilabdázást és azt hangoztatta, hogy a jövőbeni sikerek érdekében az ifjúság támogatására koncentrálnak.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy az OMV névadójává válik a magyar sulipóló programnak. A 8-12 éves gyerekek alkotta iskolai csapatok hagyományos versenysorozata 23 éve tart Magyarországon.

Elhangzott, hogy mivel 25 éves az OMV Magyarország, ezért márciustól kampányt indítanak, melynek keretében minden töltőállomásaikon történő, 25 liter feletti tankolás után 25 forintot ajánlanak fel a vízilabda-szövetségnek, ugyancsak az utánpótlás számára.

Fotó: waterpolo.hu / Madar Dávid

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Megint elnapolták az MTK-Paks meccset
Cristiano Ronaldo of Real Madrid during the UEFA Champions League Round of 16 First Leg match between Roma and Real Madrid played at the Stadio Olimpico , 17th February 2016 in Rome - Photo Michael Zemanek / BPI / DPPIElképesztő mérföldkőhöz érkezett Cristiano Ronaldo