Sport

Hosszú Katinka megtöri a hallgatást

hosszú katinka (Array)
hosszú katinka (Array)
Az úszónő minden bizonnyal azokra a kritikákra is reagál, amelyeket Kiss László szövetségi kapitány fogalmazott meg hétfőn.

Hosszú Katinka közvetlen karácsony előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol elég komoly vádakat és kéréseket fogalmazott meg a Magyar Úszó Szövetség ellen, illetve felé. A bajnoknő nevéhez méltóan hosszú sajtóközleményét sokan, sokféleképpen értelmezték, így mi is. Cseh László például úgy, hogy nem érti Katinkát, mert neki soha, semmilyen problémája nem volt a szövetséggel, mindig minden felmerülő igényét kielégítették.

A négy pontos Hosszú-lista nagy része azóta teljesült, vagy kivitelezés alatt áll, viszont van olyan felmerülő további kérdés, ami miatt Kiss László szövetségi kapitány egyeztetni szeretett volna Katinkával, de állítása szerint a versenyzőnő azóta elérhetetlen, ezért kritikát fogalmazott meg vele szemben.

Nos, Katinka szerdán megtöri a csendet. Tíz órakor tart újabb sajtótájékoztatót, és minden bizonnyal megpróbálja kisimítani az elmúlt két hétben érezhetően félrecsúszott kommunikációt. Kíváncsian várjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik