Sport

Balhézott néhány fehérvári drukker

A Volán kiváló mérkőzésen kapott ki 7-6-ra a Ljubljanától az osztrák jégkorong-bajnokságban, a lelátón egyesek nem a meccsel foglalkoztak.

Ahogyan arról bő terjedelemben beszámoltunk, a Sapa Fehérvár AV19 együttesének még várnia kell arra, hogy bebiztosítsa helyét a felsőházi rájátszásban az EBEL-ben.

Kevin Primeau csapata egy hatalmas meccsen 7-6-ra kikapott az Olimpija Ljubljana gárdájától a péntek esti találkozón, ezzel még nem szerezte meg a hőn áhított, hiányzó egy pontot.

Mint később kiderült, a lelátón néhány szurkoló mindenképp balhézni akart, őket a biztonsági emberek határozottan kivitték a jégcsarnokból.

A Sapa Fehérvár AV19 szakosztályvezetése közleményben reagált nézőtéren történt eseményekre.

A Sapa Fehérvár közleménye
“Az eredményjelző alatti lelátón egy, a mérkőzéseket korábban nem látogató, 4-5 fős társaság keltett zavart. Botrányos viselkedésükkel zavarták a szurkolók szórakozását.
A biztonsági szolgálat emberei először figyelmeztették őket, de az említett csoport tagjai megpróbáltak verekedést provokálni és megütötték az egyik biztonsági őrt.
Ez volt az oka a kemény, de teljes mértékben indokolt fellépésnek. A biztonsági szolgálat gyors és határozott akciójának hála, az említett egyéneket a mérkőzésről kivezették és a parkolóban átadták a rendőrség embereinek. A Sapa Fehérvár AV19 szakosztályvezetése garantálja, hogy az említett csoport tagjai többé nem látogathatják a csapat mérkőzéseit.
Korábban, az EBEL-ben eltöltött öt szezon alatt, semmi hasonló atrocitás nem történt az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban és – a biztonsági szolgálattal karöltve – fokozottan figyelni fogunk, hogy többé ne is fordulhasson elő, hogy a csapat mérkőzéseire kilátogató szurkolóknak továbbra is családbarát, kulturált szórakozásban legyen részük.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik