Poszt ITT

Illést cikizi Deutsch

deutsch ugróiskola (deutsch tamás, ugróiskola)
deutsch ugróiskola (deutsch tamás, ugróiskola)

Reméljük, ugróiskolázik is majd egyet a kritikus hangot megütő fideszes miatt.

„Hol marad a mai Illés Politikailag Rettenetesen Megvilágosodott Jófideszes Zoltán interjú?” – kérdi Twitterén a Fidesz brüsszeli trubadúrja, bár még csak 11 óra van. Mondjuk, ha Deutsch Tamás csak a mai interjút hiányolja, esélyes, hogy átaludta a szerdát és a csütörtököt, utoljára ugyanis kedden beszélt Illéssel a Népszava, azelőtt meg múlt csütörtökön szólalt meg a Mancsban. Viccelődhetnénk ezen, de hát Juhász Péter is hogy járt.

Illés egyébként valóban azután változtatott véleményén, hogy kegyvesztetté vált a kormányban, korábban még az LMP-s Szél Bernadettet osztotta ki azzal, hogy „Orbán úr nevét ne vegye a szájára”, majd ezt azzal egészítette ki, hogy „attól, hogy ön szép, abból még nem következik, hogy ön okos”. A zöldek egyébként is be vannak rágva rá, mint összefoglaltuk: álláspontjuk szerint 2010 és 2014 közt államtitkárként Illés Zoltán készségesen közreműködött a környezetvédelmi intézményhálózat lebontásában.

Politikailag rettenetesen megvilágosodott jófideszes egyébként Deutsch is szokott lenni, a köztévés kitakarásos botránykor például ugróiskolát rajzolt az MTI székháza elé. Azt azóta már nyilván elmosta az eső.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik