Otthon

Ki nem találná, milyen tágas belülről a 42 négyzetméteres lakókocsi

Az apró házak egyre trendibbek, alapvetően jó fogások, látszólagos méretüktől függetlenül kényelmesek és hosszú távon sokat megspórolhat velük az ember. A Pemberly fantázianévre hallgató amerikai lakókocsi talán a legjobb példa erre, hiszen elég nagy ahhoz, hogy egy ötfős családot elszállásoljon.

A 11 méter hosszú szerkezet 9500 kilogrammot nyom, alapterülete pedig alig több 42 négyzetméternél. Megálmodói mindenre gondoltak, hiszen egyetlen gombnyomásra lecsatolható a szállító kamionról.

Fotó: Inhabitat

A belső tér központjában a nappali áll. A konyhában egy apró, ám annál különlegesebb fából készült tűzhely, gránit munkalapok, indukciós főzőlap, kombinált sütő és hűtőszekrény is megtalálható. A fürdőszobát egy zuhanykabinnal, egy gyógyszeres szekrénnyel, vízmelegítővel és egy párátlanítóval szerelték fel.

Fotó: Inhabitat

Az emeleti hálószobába egy stílusos acél lépcső vezet. A franciaágy mellett elegendő tér van ahhoz, hogy egy pótágyat elhelyezzünk, és a gyerekeknek játékra is marad helye.

Fotó: Inhabitat

A hálószobát egy keskeny folyosó köti össze egy másik helységgel. A légáramlást az ajtó felett elhelyezett modern ventilátor biztosítja, és minden szobát LED-lámpákkal világítottak meg.

Fotó: Inhabitat
Fotó: Inhabitat
Fotó: Inhabitat
Fotó: Inhabitat
Fotó: Inhabitat

(Inhabitat)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik