Mobil

A mobilszolgáltatók egy emberként mozdultak meg a berlini terror kapcsán

A Telekom, a Telenor és a Vodafone is jóváírja a Németországból indított hívások roaming díjait.

A hazai szolgáltatók nem csak akkor mozdulnak meg, amikor karácsonyi ajándékokat kell, lehet osztogatni, hanem akkor is, amikor segíteni tudnak a jelenleg Németországban roamingoló magyar előfizetőknek.

A Telekom, a Telenor és a Vodafone egyaránt bruttó 10 ezer forint roaming jóváírást ad minden olyan ügyfélnek, aki a tegnap esti berlini terrortámadás idején az országban tartózkodik.

A Telekom közleménye:

A Berlinben történt tegnapi (2016. december 19.) terrortámadás idején Németországban tartózkodó ügyfeleink számára a roaming díjakból maximum bruttó 10 000 Ft-ot jóváírunk annak érdekében, hogy ügyfeleink hozzátartozóikkal történő kommunikációjukat támogassuk. Az érintett előfizetőket hamarosan SMS üzenetben fogjuk tájékoztatni.

A Telenor nyilatkozata:

A berlini események kapcsán a Telenor Magyarország minden ügyfele számára ingyenessé teszi a 2016. december 19-én 20:00 óra és 2016. december 20-án 20:00 óra között Németországból Magyarországra indított, valamint Németországban fogadott, Magyarországról indított roaming hívások díját bruttó 10 ezer forint értékhatárig, amelyet a szolgáltató utólagos számlajóváírás keretében fog elszámolni.

A Vodafone közleménye:

A berlini események miatt a Vodafone minden Németországban roamingoló ügyfele bruttó 10 ezer Ft értékhatárig jóváírást kap a 2016. december 19-én 20 órától december 20-án 10 óráig terjedő időszakban bonyolított SMS és hívásforgalmából. A jóváírás a Magyarországra és Németországon belülre indított hívásokra, valamint a Németországban fogadott hívásokra vonatkozik, közölte a Vodafone Magyarország kedden.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik