Mobil

Saját zene-appot indított a Samsung

A Samsung alkalmazása kedvenc muzsikáinkat varázsolja a fülünkbe. Egy apró bökkenő, hogy még nincs teljesen kész.

Aki kedveli a jó zenéket, annak bizonyára van valamilyen zenei alkalmazás a telefonján, amivel bárhol és bármikor meghallgathatja kedvenc nótáit, vagy akár táncra is perdülhet, ha éppen ahhoz van kedve. A digitális világnak köszönhetően most egy újabb lehetőséggel bővülhet a telefonon hordott zsebdiszkó.

A Samsung úgy döntött saját zenei alkalmazást indít, bár a feltételek viszonylag lehatároltak, és az app szinte csak egy-két modellre jelenik meg, de ez van, akadnak az egyenlők között egyenlőbbek, és persze az is tény, hogy a prémium készülékeknek sosem ártanak az exkluzív alkalmazások.

samsung-music

A Samsung Music a Google Play felületéről tölthető, de érdemes tudni, hogy használatához valamilyen Samsung Galaxy eszköz, és Android Marshmallow szükséges, mely feltételek jelentősen leszűkítik a kompatibilitást, de akinek van például egy új Samsung Galaxy S7 a birtokában, máris töltheti. Az alkalmazás MP3, WMA, AAC, FLAC fájlokat játszik le, de érdemes tudni, hogy jelenleg még béta fázisban van, tehát akadhatnak gondok a működésével. A későbbiekben vélhetően bővül majd a kompatibilis eszközök köre, de most még azon van a hangsúly, hogy a béta miként muzsikál (szó szerint), és a felhasználók szeretik-e majd a Samsung streamelő alkalmazását a sok másféle alternatíva mellett is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik