Média

Változás a DIMSZ élén

Somogyi Endre, a DIMSZ új főtitkára
Somogyi Endre, a DIMSZ új főtitkára

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) bejelentette, hogy Somogyi Endre lett a szakmai szervezet főtitkára. Somogyi azt a Lugosi Boglárkát váltja, aki tavaly márciustól volt a DIMSZ főtitkára.

Célunk, hogy a DIMSZ szolgáltató szervezetként, hatékonyan biztosítson hátteret a szakmai munkának, meg tudjuk mutatni a piacnak az adatvezérelt kommunikáció előnyeit, képviseljük a piaci szereplők érdekeit, tájékoztatni tudjuk az érintett szereplőket az adat- és a fogyasztóvédelmi elvárásokról. Bízom abban, hogy Endre segítségével új lendülettel tudjuk folytatni a Bogi által megkezdett munkát

– mondta el Huszics György, a DIMSZ elnöke.

Somogyi Endre 2013-tól a Digitális Közönségmérési Tanács (DKT) ügyvezetője, az elmúlt kilenc  évben alapítója, elnökségi tagja, majd ügyvezetője volt az IAB Hungary nevű internetes reklámszakmai szervezetnek, továbbá elnökségi tagja volt az IAB Europe-nak, előtte hét évig az Adverticum fejlesztésért és üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese. Tanulmányait a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (MBA) és a University of Hertfordshire-en (BBA) végezte. Somogyi Endre a DIMSZ főtitkári megbízatását augusztus elejétől vállalta megtartva a DKT ügyvezetői tisztségét – derül ki a témával kapcsolatos közleményből.

Távozott az Origótól Székely Tamás, bejelentették, hol folytatja karrierjét
Tizenegy évig dolgozott az Origo/New Wave csapatában, az elmúlt években kulcsszerepe volt a site hirdetőivel való kapcsolattartásban. Az Ads Interactive-hoz igazolt.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség a hazai adatvezérelt marketing piac szereplőinek érdekképviseletét látja el. Fő irányvonala a közös ágazati kommunikáció, valamint az adatvezérelt kommunikáció elismertségének erősítése mind a marketingkommunikációs szakma, mind a fogyasztók felé. Kiemelten foglalkozik az adatvédelmi és a területhez kapcsolódó fogyasztóvédelmi kérdésekkel, valamint szakmai rendezvények és workshopok megrendezésével. Közel hatvan tagvállalata nyolc szakterületi tagozat munkájában vesz részt.

Kiemelt kép: Somogyi Endre, az új főtitkár. Fotó: DIMSZ

Ajánlott videó

Olvasói sztorik