Média

Gundel Takács Gábor nem csak Andy Vajna tévéjének dolgozik majd

Gundel Takács Gábor fotó: Hegedüs Róbert
Gundel Takács Gábor fotó: Hegedüs Róbert

A Gundel Takács Gábor műsorvezetővel kizárólagos szerződésben álló NuMuvee televíziós produkciós iroda közölte, a műsorvezető továbbra sem köteleződik el egyetlen társasághoz sem, a TV2-vel kötött szerződés egyetlen műsorra vonatkozik.

A NuMuvee ezt annak kapcsán közölte, hogy tegnap a TV2 bejelentette, ezen a csatornán fog visszatérni Gundel Takács Gábor, aki az Áll az alku című vetélkedőműsornak lesz a házigazdája. A NuMuvee műsorgyártó jelzése alapján viszont Gundel Takács Gábor ezután is csatornafüggetlen marad, és jelenleg is párhuzamos egyeztetések folynak több televíziós csatornával olyan formátumokról, melyek Gundel Takács Gábor vezetésével kerülhetnek műsorra.

A  műsorvezető is elmondta, miért vállalta el, hogy újból vezeti majd az Áll az alku című műsort.

Műsorvezetőként a nézőkhöz és egyes produkciókhoz kötődöm, az Áll az alku pedig fontos és emlékezetes állomása a pályafutásomnak, amellyel kapcsolatban mindig is volt egy olyan érzésem, hogy befejezetlen történet.  Élveztem a formátumból adódó izgalmas műsorvezetői feladatot, nem mellesleg pedig öröm volt megélni, ahogy a nézők ragaszkodtak a műsorhoz és a személyemhez, de úgy éreztem, idő előtt került le a képernyőről. Számos más televíziós tervem mellett azért vállaltam el a felkérést, mert szeretném, hogy a nézőkkel együtt a korábbi szériákhoz hasonló élményeket éljünk át.

Majdnem Kasza Tibivel kötött alkut a TV2

Idén július elején egyébként még úgy tűnt, hogy Gundel Takácsék nem tudtak megállapodást kötni a TV2-vel az Áll az alkuról, és Kasza Tibi lesz a műsor gazdája. Gundel Takács akkor azt mondta a Borsnak, hogy ugyan nem tudtak megállapodni, de a TV2 joga azzal vezettetni a műsort, akivel csak szeretné. Ezek szerint az elmúlt hetekben azonban mégis fordulat következett be a tárgyalásokban.

A NuMuvee idén májusban jelentette be, hogy kizárólagos szerződést kötött Gundel Takács Gáborral. A vállalat 2014 óta szereplője a hazai műsorgyártók piacának. Gyártói az állami Duna TV-n korábban látható Játék határok nélkül című műsornak és a Bringasáv című, a kereskedelmi RTL Klubon vetített tematikus műsor is az ő nevükhöz fűződik. Az Áll az alkut egyébként az IKO Műsorgyártó cég készíti, melynek tulajdonosa Rákosi Tamás mellett idén június óta Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, aki a műsornak helyet biztosító TV2-nek is a tulajdonosa.

Gundel Takács egyébként a TV2-n kívül most is dolgozik máshová: a Matolcsy György fia, Matolcsy Ádám által tulajdonolt Magyar Stratégiai Zrt. által napokban felvásárolt Origo portálon heti egy alkalommal nyolcperces focis műsort vezet.

Magyar Nemzet (Kiemelt fotó: Berecz Valter/24.hu)
Távozik a Magyar Nemzettől az ország egyik vezető politikai újságírója
Tizennégy év után a politikai újságírást is abbahagyhatja M. László Ferenc – tudta meg a 24.hu.

Kiemelt kép: Gundel Takács Gábor. Fotó: Hegedüs Róbert

Ajánlott videó

Olvasói sztorik