phenom'enon
Média

Megújult a phenom’enon magazin

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 06. 01. 08:00

Megújult a hét évvel ezelőtt indult phenom’enon magazin független popkulturális oldal. A site 2010-ben hobbiprojektként indult, célja kezdetektől az aktuális trendek elkötelezett közvetítője lenni, ezért is újultak meg a site története alatt immáron negyedjére.

A legutóbbi arculatváltás 2014-ben a Kreatív magazin Media Design versenyén, az „Információs oldalak” kategóriájában első helyezést ért, az arculat megálmodója, Tábori-Simon José (Simon Says) pedig alkotói fődíjat kapott. A phenom’enon új kinézete ismét az ő keze munkájának eredménye, a fejlesztést pedig Petrásovits Dániel (Superlab) valósította meg.

Hering András főszerkesztő
Hering András főszerkesztő

Az új külsővel a szerkesztőség célja, hogy felfrissítse a hazai, illetve az online magazinokról alkotott képet, de az új dizájn fontos lépcsőfok a phenom’enont érintő egyéb változások miatt is. Célunk, hogy a magazin az előremutató trendek bemutatása mellett továbbra is az aktuális popkulturális témákkal foglalkozva iránytű legyen a hazai médiapiac fogyasztói számára

– mondta Hering András, a phenom’enon főszerkesztője.

Új cég portfóliójába került az oldal

A 2017-es év több szempontból is mérföldkőnek számít a phenom’enon életében. Ilyen, hogy nemrég a CEE ArtHungry Kft. portfóliójába került. Ez a cég az ArtHungry.com kiadója is egyben.

A kreatív közösségi portál célja, hogy a hazai alkotók egy közös felületen megoszthassák alkotásaikat, gondolataikat, véleményezzék egymás munkáját, és kapcsolatokat építhessenek. Szakmai díjak és versenyek alapítója, szervezője 2015 óta, több ezer aktív regisztrált taggal és közel négyezer publikált kreatív projekttel, műalkotással. A hazai kreatív szakemberek korábban a phenom’enon felületén is bemutatkozási lehetőséghez jutottak (például a jelenleg is frissülő „A hét műtárgya” című rovatban), de más kapcsolódás is van a két portál között.

A phenom’enon tulajdonosi köre megegyezik a CEE ArtHungry Kft. mögött álló szakemberekkel, továbbá a magazin felületén egyre több kulturális és művészeti tematikájú anyag jelenik meg, így hát meghoztuk a döntést, és beemeltük a cég portfóliójába

– mondta el az egyik alapító-tulajdonos, Petrásovits Dániel.

A megújult magazin egyébként nemcsak friss vizuális háttérrel, hanem újragondolt tartalmakkal is várja az olvasóit.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

BERLIN, GERMANY - MAY 03:  Abdulrahman Mohamed, a Syrian refugee, carries pieces of furniture as he helps a friend move out of a shelter for refugees and migrants in Marienfelde district to an apartment in the city as other shelter residents walk past on May 3, 2017 in Berlin, Germany. The shelter currently houses approximately 450 people, the majority of whom are still waiting for their asylum applications to be processed. Most of the residents come from countries including Syria, Iraq, Afghanistan and Iran, as well as Lebanon, Turkey and Chechnya, and half of them are under 18, as the shelter only admits families. Most of the children go to local schools and German has become their common language. Germany took in over one million refugees and migrants between 2015 and 2016.  (Photo by Sean Gallup/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.