Média

Tévézve tanulnak meg angolul

English Club TV
English Club TV

Ingyenesen fejleszthetik angoltudásukat a Telekom tévés előfizetői, miután májusi bónuszcsatornaként a 7. programhelyen a szolgáltató kódolatlanul elérhetővé tette az English Club TV nevű nyelvgyakorló csatornát, mellyel könnyen fejleszthető, vagy szinten tartható az angoltudás.

Az English Club TV  csatornán szókincsfejlesztő programokat és a nyelvtani szabályokat érthető módon illusztráló szituációkat sugároznak. A legkülönfélébb érdeklődésű és tudásszintű nézőknek kínálnak angol nyelvű oktató epizódokat, mozifilmeket, melyeket nyelvtani és a szókincs bővítését szolgáló műsorblokkok egészítenek ki. A csatorna segítségével egy év alatt mindössze napi 15 percnyi tévézéssel akár kétezer új szót és több mint száz új nyelvtani szabályt tanulhatunk meg.

Az oktatócsatorna lakossági Telekom IPTV és digitális kábel tévé-előfizetőknél érhető el a 7-es csatornahelyen, valamint a TV GO-n. A lehetőséggel a Koktél és a Közszolgálati csomaggal rendelkezők nem tudnak élni. A TV Go platformnak köszönhetően akár útközben, például metrón, hivatalokban vagy orvosi rendelőkben várakozva is hasznosan, nyelvtanulással tölthetik a csatorna nézői az időt.

Az English Club TV bónusz csatorna június elsején déli 12 óráig lesz elérhető kódolatlanul. További tudnivaló, hogy a TV GO-s eléréshez regisztráció szükséges, valamint az otthoni tévé-előfizetést össze kell kapcsolni a TV GO fiókkal.

Az oktató tévécsatorna egyébként a Telekomon kívül a PR Telecom, valamint a Tarr Kft. csatornaportfóliójában található meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik