Média

Interaktívvá válnak a kerékpáros Grand Tour közvetítések

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2017. 05. 12. 15:06

Különleges második képernyős megoldást vezet be az Eurosport, melynek köszönhetően folyamatosan élőben követhetjük a sportolók biometrikus és egyéb, például GPS adatait is.

Ezt a sportcsatatorna és a CA Technologies szoftverfejlesztő vállalat, több platformra vonatkozó szponzorációs és integrált technológiai együttműködési megállapodása teszi lehetővé. A megállapodás középpontjában egy újfajta második képernyős élményt kínáló alkalmazás áll. Az Eurosport most először a versenyzők adatait tartalmazó élő interaktív térképet is készít az idei Giro d’Italiára és a szezon legrangosabb versenyeire.

Az új eszközöket integrálják az Eurosport mobil- és online alkalmazásába is, így a kerékpárrajongók a mezőny minden egyes momentumát úgy követhetik, hogy közben valós időben megnézhetik az egyes versenyzők aktuális magasságát, sebességét, teljesítményét, pedálfordulatát és pulzusát.

A sportcsatorna az új eszközöket az élő közvetítések illusztrálására is felhasználja majd, hogy a nézők és szakértők minden eddiginél részletesebb információkat kapjanak. Úgy, ahogy ebben a videóban is látszik.

A CA API Management és a CA App Experience Analytics eszközök segítségével az Eurosport most először a versenyzők adatait tartalmazó élő interaktív térképet is készít az idei Giro d’Italiára és a szezon legrangosabb versenyeire. Kattints és nézd meg, hogy működik a rendszer!

Közzétette: Eurosport – 2017. május 12.

Az Eurosport emellett további rövid digitális tartalmakkal egészíti ki a mobil- és online alkalmazás új adatait – az egyes versenyek előzeteseivel és értékeléseivel, a kulcsmozzanatok elemzésével, lassított és zoomolt felvételekkel, illetve az Eurosport új exkluzív, a CA Technologies által szponzorált Sport Explainers sorozatával, amely a sportág legfontosabb pillanatait magyarázza el.

Folyamatosan azt vizsgáljuk, hogyan fejleszthetnénk és egészíthetnénk ki a világ legnagyobb sporteseményeiről szóló közvetítéseinket. A megállapodás és az alkalmazásfejlesztés segítségével idén a kerékpársport legnagyobb versenyeinél éppen ezt tesszük. Tudjuk, hogy a szenvedélyes sportrajongók minden statisztikához és adathoz azonnal hozzá szeretnének férni, és tévéközvetítésünk a CA Technologies-partnerséggel kiegészülve megadja a kerékpárrajongóknak, amire szükségük van

– mondta Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója, majd hozzátette, hogy ez a digitális átalakulásuk következő lépése.

A rendszer segítségével a rajongók minden eddiginél közelebb kerülnek a mezőnyhöz.

Nézőinknek lehetővé tesszük, hogy egyenesen az akciók közepébe helyezkedjenek, így jobban megértik a versenyt, a versenyzőket, és tanúi, sőt részesei lehetnek a történetnek.

A Grand Tour versenyeinek teljes élvezetéhez az Eurosport alkalmazás Apple, Android és Windows eszközökre ingyenesen letölthető.

A CA Technologies – mint az Eurosport hivatalos szoftver-partnere a kerékpáros Grand Tourokon – márkája megjelenik az Eurosport kapcsolódó platformjain is: az on-air közvetítésekben, az online hirdetésekben és a szponzorált tartalmakban is.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

WASHINGTON, DC - SEPTEMBER 06:  Supreme Court nominee Judge Brett Kavanaugh organizes his desk before testifying to the Senate Judiciary Committee on the third day of his Supreme Court confirmation hearing in the Hart Senate Office Building on Capitol Hill September 6, 2018 in Washington, DC. Kavanaugh was nominated by President Donald Trump to fill the vacancy on the court left by retiring Associate Justice Anthony Kennedy.  (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.