Robert Redeleanu, a UPC Magyarország új vezérigazgatója
Média

Kimagasló negyedévet zár a UPC Magyarország

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 05. 08. 13:44

Korábban a témában:

Erős első negyedévet zárt a UPC Magyarország, a világ legnagyobb kábelkommunikációs- és multimédia vállalatának, a Liberty Globalnak a magyarországi leányvállalata.

A cég közlése alapján az előfizetések (RGU-k) száma az előző év azonos időszakához képest 104 ezerrel növekedett, és így meghaladta az 1 millió 945 ezret. Kimagasló az előző évhez viszonyított teljes árbevétel-növekedés, mely 11 százalékos emelkedést mutat, ami Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és Románia vezérigazgatója szerint a hálózatfejlesztési aktivitásoknak, a mobil- és üzleti szegmensnek és az új innovatív szolgáltatásoknak köszönhető.

A részletekbe belemenve az látszik, hogy idén március 31-ig összesen 632.840 szélessávú internet előfizetést regisztráltak, amely 35.590-nel haladja meg az egy évvel korábbi értéket. Az analóg és digitális televízió előfizetések száma 11.380-nal emelkedett ugyanebben az időszakban, így összesen több mint 663.900 televíziós előfizetést nyújt országszerte a műsorterjesztő cég.

Ami a vezetékes telefon előfizetéseket illeti, ezek mennyisége egy év alatt több mint 31.700-zal gyarapodott, így az első negyedév végére elérte az 581.100-at. A UPC által nyújtott mobil szolgáltatások előfizetői tábora 67 ezresre bővült, ami 25.740-nel több mint a 2016 március végi létszám.

További érdekesség, hogy az otthonok falain kívül is folyamatos televíziózást biztosító Horizon Go szolgáltatást aktívan használó ügyfelek száma egy év alatt megnégyszereződött.

Kiemelt kép: Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és a UPC Románia vezérigazgatója
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CHICAGO, IL - AUGUST 13: Four-year-old Leo Griffin leaves a protest against the alt-right movement held to mourn the victims of yesterdays rally in Charlottesville, Virginia on August 13, 2017 in Chicago, Illinois. One person was killed and 19 others were injured in Charlottesville when a car plowed into a group of activists who were preparing to march in opposition to a nearby white nationalists rally. Two police officers were also killed when a helicopter they were using to monitor the rally crashed.   Scott Olson/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.