DIMSZ - Direkt és Interaktív Marketing Szövetség - konferencia
2016-05-24
Média

Új név, új vezető a DIMSZ Mobilmarketing tagozatánál

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 12. 21. 11:32

Fontos döntéseket hozott a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség Mobilmarketing tagozata. Új elnökük lett, és új nevük.
Korábban a témában:
Kovács Hajnalka

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség Mobilmarketing tagozata december 8-i ülésén az előző két év beszámolójának meghallgatása, megvitatása és elfogadása után Vámos-Hegyi Attila tagozatvezető egyéb elfoglaltságara hivatkozva bejelentette, hogy 2017-től nem kívánja ellátni a feladatát, ezért kérte a jelenlévőket, hogy válasszanak helyette új elnököt. Utódjául Kovács Hajnalka mobilmarketing szakembert, a Magyar Telekom Termékportfólió és igénymenedzsment központjának senior termékportfólió menedzserét ajánlotta. Az ajánlást a jelenlévők egyhangúlag támogatták, így az új vezetőt ellenszavazat nélkül megválasztották új elnöknek.

Kovács Hajnalka ezután megköszönte mind Vámos-Hegyi Attilának az előző évek munkáját – amelyet nemcsak a tagozat, hanem a szövetség korábbi vezetőjeként is a közös szakmai érdekképviselet előmozdítására fordított – mind pedig a tagtársak bizalmát.

Az ülésen korábban elhangzottak alapján javasolta, hogy a tagozat neve 2017-től mobilmarketing helyett Mobil Megoldások tagozat legyen. Javaslatát a jelenlévők szintén egyhangúlag elfogadták. Az új vezető ezután röviden vázolta a 2017-re vonatkozó további terveket, és kezdeményezte a részletek kidolgozására januárra egy ismételt ülés összehívását a részletek egyeztetésére – derül ki a DIMSZ honlapjáról.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Swedish director Ruben Ostlund delivers a speech on stage after he was awarded with the Palme d'Or for the film 'The Square' on May 28, 2017 during the closing ceremony of the 70th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France.  / AFP PHOTO / Alberto PIZZOLI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.