Média

Új kiadvánnyal jelentkezett az Otthon magazin új kiadója

Az Otthon Konyha borítója
Az Otthon Konyha borítója
Az IQ Press kiadó Otthon Konyha címmel jelentetett meg egy különszámot 20 ezres példányszámban.

Az Otthon és Praktika magazinokat idén év elején a Central Médiacsoporttól megvásárló IQ Press Kft. az Otthon Konyha különszámot az idén nyáron megújult Otthon magazin kedvező fogadtatása, valamint az Otthon Kertvilág olvasó- és hirdetéspiaci sikere kapcsán indította útjára. Az új magazin a kiadó közlése szerint hiánypótló, mivel ilyen tartalmú és formátumú kiadvány még nem volt a hazai lakberendezési (home&decor) magazinpiacon.

Az Otthon Konyha 100 oldalon jelent meg és 2017. február végéig lesz kapható. Nyomtatott példányszáma 20 ezer darab, 695 forintért árulják.

Az Otthon magazin Konyha különszáma különböző konyhai stílusokat vonultat fel látványos fotókkal illusztrálva, ötleteket ad kis térben lévő konyhák elrendezéséhez, emellett bemutatja a legmodernebb konyhai technikákat is. A kiadványa kitekint külföldre is: megmutatja nemzetközi top konyha trendeket is, illetve innovatív technológiai eredményekről is beszámol.

A konyha funkcionális, mégis némileg intim tere az otthonoknak, és tapasztalatom szerint aprólékos gonddal alakítja ki mindenki. Erről szól a magazin, a szerethető terekről, a modern és egyben inspiráló megoldásokról. Ezek a gondolatok motiválták szerkesztőséget az Otthon konyha megalkotása közben, hiszen minden jó dolog a konyhában kezdődik.

– mondta Boda Ildikó portfólió-vezető.

A kiadó közölte, hogy az Otthon magazin júniusi megújítását követően az továbbra is havonta jelenik meg, változatlan méretben, terjedelemben és áron.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik